Ahad, 3 Oktober 2010

Home » » ketibaan dajjal part 2

ketibaan dajjal part 2sekarang pesoalan saya ialah mengapa lambang ini begitu terkenal pada abad ini??
agak agak kitalah rasa rasanya siapa yang mengawal industri kita pada hari ini?jadi apa yang boleh kita kawal ialah dimana kita seharusnya membelanjakan segala perbelanjaan kita?
tahukah kita bahawa starbucks adalah antara penyokong terbesar negara israel laknatullah itu?
membenarkan howard schultz untuk menerima beberapa anugerah dari israel?????,khasnya anugerah ulangtahun ke50 kehormat rakan ziones israel laknatullah,jikalau kita boleh memahami ini justeru kita boleh memahami maksud sebenar logo dan nama syarikat itu!!!
Bagi ...
jadi sewajarnyalah kita berpada dalam segala perbelanjaan kita

dalam untuk memahami mengapa sesetengah bangunan dibina sedemikian,yang pertama tama kita harus memahami ialah konsep tenaga.beberapa bangunan dibina untuk satu tujuan iaitu untuk menyalurkan tenaga.
namun semua itu tidak mungkin berlaku tanpa kita.
perkara perkara yang dilakukan didalam bangunan itu menentukan tenaga apa yang disalurkan.
dan seperti semua benda didunia,ia boleh digunakan untuk kebaikan.
atau keburukan ...
jadi apakah bentuk binaan yang baik dalam untuk menyalurkan tenaga?
piramid,octagon dan kubah
rekabentuk ini adalah yang paling kuat dan lebih efisen dalam untuk menyalurkan tenaga 
para elit memahami konsep ini dengan baik,kerana ia dibuktikan dengan cara mereka membina bangunan mereka.sementara masjid,gereja,dan sinagong(rumah ibadat yahudi)direka bentuk untuk menyalurkan tenaga positif,para elit membina bangunan mereka untuk menyalurkan tenaga jahat atau yang lebih terang bunyinya yakni negatif.
dan dipenghujung hari,ia akan menjadi pertempuran antara tenaga,dajjal tidak boleh muncul jikalau tenaga didunia ini ada pada satu kadar tertentu.

sejak menara itu melepasi ketinggian 2,300 kaki beberapa tahun yang lalu,dubai telah berada dalam keadaan kabus hampir setiap hari,ia sekarang berada pada 2,950 kaki dan masih meninggi,dubai yang dahulunya padang pasir yang tandus dan sekarang telah menjadi kawasan yang berkabus,tiada lagi ahli ahli kaji cuaca yang dapat menerangkan fenomena ini..saya agak keliru..apa akan terjadi pada bandar ini dengan bangunan bangunan tengahnya yang unik dibina.


bangunan itu akan mengaut tenaga yang berada disekelilingnya,semestinya,
semua orang akan kenal dengan bandar yang cukup popular ini.
tetapi hanya benda hidup sahaja boleh menghasilkan tenaga yang dikaut.
yang nyatanya,ia berada disekeliling kita diseluruh dunia.dan apa yang sedang dibuat didalam bangunan ini?adalah penentu kepada tenaga apa yang sedang disalurkan.


jika kita buat kajian,kita akan mendapati bahawa bangunan bangunan penting dunia dibina atas persilangan garis garis ley. garis ley menandakan titik tenaga strategik pada bumi.
apabila geometri suci,garis garis ley dan binaan arkitek disatukan akan terhasillah sesuatu bernama stargate.membuka pintu kepada alam lain


dalam kes zionis,ia melambangkan persilangan kejahatan.
obelisk adalah lagi satu binaan kejahatan yang penting bagi para firaun yang terdahulu dan ia boleh dijumpai disekeliling kita diseluruh dunia.
semua bukti peninggalan peninggalan pengikut iblis,mengukir jalan untuk ketibaan dajjal,namun sekuat mana mereka mencuba,dengan kasih sayang allah,pengukut pengikut cahaya pasti akhirnya akan menang.ada lagi banyak benda didunia ini dari apa yang disalurkan kepada kita semua melalui telivesyen.

Related Posts by Categories0 ulasan: